Gå til indhold
GlobalConnect opruster med erfaren direktør for kommunikation og public affairs

Pressemeddelelse -

GlobalConnect opruster med erfaren direktør for kommunikation og public affairs

GlobalConnect har ansat Rikke Juul Rokkedal Therkildsen som ny direktør for kommunikation og public affairs.

Mere end halvdelen af Nordens datatrafik strømmer gennem GlobalConnects infrastruktur i form af datacentre og 235.000 km fibernetværk på tværs af Danmark, Sverige, Norge, Finland og Nordtyskland. I sin nye rolle får Rikke Juul Rokkedal Therkildsen det øverste ansvar for at styrke kendskabet til koncernens kritiske rolle i samfundet og bygge en position, som understøtter forretningen og strategien.

”Rikke er et stort scoop for os og den helt rette person til rollen. Jeg er enormt glad for, at vi har kunnet tiltrække en profil som Rikke. Hendes erfaring og evne til at tænke og rykke hurtigt gør hende til det perfekte match til at gå i dialog med omverdenen om vores indsats for at fremtidssikre Norden digitalt,” siger Sofia Lisa Dinesen, SVP Group Strategy, Communications & ESG.

Rikke Juul Rokkedal Therkildsen kommer med solid erfaring fra branchen, senest fra en stilling som direktør for kommunikation og ESG hos Telenor. Inden da var hun presse- og kommunikationschef i 3.

Netop GlobalConnects samfundskritiske rolle har været afgørende for den nye kommunikationsdirektør, kombineret med den vækstrejse koncernen er på med kapitalfonden EQT i ryggen.

”Jeg ser GlobalConnect som en virksomhed, der ikke kun følger udviklingen, men også driver den fremad. De har skabt bemærkelsesværdige resultater, og der er potentiale for meget mere. Når dette kobles med en entreprenørånd og en stærk vilje til at udfordre status quo, så er det præcis den type miljø, hvor jeg trives og kan bidrage,” siger Rikke Juul Rokkedal Therkildsen.

Hun er uddannet Cand.comm fra RUC i 2006 og tiltræder sin nye rolle den 1. oktober 2024.

Emner


Om GlobalConnect

GlobalConnect er en førende leverandør af digital infrastruktur og datakommunikation, som bærer mere end halvdelen af al datatrafik ind og ud af Norden i sit 235.000 kilometer fibernet på tværs af Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Finland. GlobalConnect leverer fiberbaserede bredbåndstjenester til mere end 830.000 private forbrugere og løsninger fra fiber til sky til 30.000 erhvervskunder. Koncernen beskæftiger cirka 2.000 mennesker og havde en omsætning på SEK 7,6 milliarder i 2023.

Kontakt

Rikke Juul Rokkedal Therkildsen

Rikke Juul Rokkedal Therkildsen

Pressekontakt Group Communications Director +45 4177 7742